Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

kuva: Virpi Mäntyniemikuva: Virpi Mäntyniemi

TOIMINTA-AJATUS

Ranch Horsemanship-yhdistyksen toiminta-ajatus on kehittää itseään ja hevosta karjatyöskentelyn avulla. Karjan kanssa työskennellessä harjoitellaan juuri samoja asioita, kuin kouluradalla. RH ei ole kilpailupainotteinen yhdistys, vaan työskentelytapamme karjan kanssa on rauhallinen ja mahdollisimman stressitön sekä ratsastajalle, hevoselle että karjalle.

Sosiaalinen puoli on myös tärkeä. Kaikki saavat osallistua, ei ole mitään vaatimuksia hevosen rodun tai varusteiden suhteen. Kaikilla kursseila, valmennuksissa ja tapaamisissa on jonkinlainen "leirinuotio"- tyylinen ruokatauko, jolloin meillä on aikaa viettää yhdessä ja joka antaa meille yhteenkuuluvuuden tunnetta.

VERKSAMHETSIDÉ

Ide´n med RH är ju att utveckla sig själv och hästen tillsammans med hjälp av korna. När man jobbar med korna så tränar man ju samma saker som man gör på ridplan. De görs ju utan att man direkt tänker på det och så har ju de här övningarna ett konkret syfte för både hästen och ryttaren. RH är ju ingen tävlingsförening utan vi vill att jobbet med korna ska göras lugnt och sansat utan stress för vare sig ryttare, häst eller ko.

Sen är ju den sociala biten viktig också. Alla får vara med, det finns inga krav på hästras eller utrustning. Vid alla kurser, träningar och träffar är nån form av matpaus med som ger oss en känsla av samhörighet med likasinnade.

JOHTOKUNTA/ STYRELSEN 2018

puheenjohtaja/ ordförande                            Lotta Stubb
sihteeri/ sekreterare                                        Maija Kontio
varapuheenjohtaja/ vice ordförande            Sabina Ede